Golvslipning Växjö

VI utför golvslipning i Växjö och kronoberg

Golvslipning Växjö med omnejd. Vi älskar att slipa golv & trägolv. Det är skönt att gå på och det har liv och lyster. Men givetvis behöver ett sådant golv renoveras ibland. Golvet ska då först slipas och sedan ytbehandlas med lack eller olja. Vi slipar alla slags trägolv i Växjö, Alvests, Tingsryd och Kronoberg.rum. Vi utför även parkettslipning och installerar golvvärme i hela Växjö. Företaget är anslutet till och auktoriserat av GVK, Golvläggarnas Våtrumskontroll och kan därför erbjuda säkra våtrum för din trygghet.

ALLA trägolv går att slipa

Under gammal ytbeläggning kan man ibland hitta ett furu- eller grangolv som undergolv. Även golvet kan slipas och ytbehandlas. Tänk bara på att furu och gran är mjukare än ek och inte tål exempelvis oskyddade stolsben och smala klackar. Är du efter ett blankt, gnistrande golv? Måste renoveringen klaras på kort tid? Vilka krav du än har så går det mesta att klara av. Det vanligaste sättet att ytbehandla slipade trägolv är att lacka eller olja, men också lut, bets på lackade golv såpa eller vax förekommer. Men under det senaste året så har oljevax behandling ökat kraftigt,mest då det kräver mindre underhåll än olje behandling. Låt oss slipa ditt golv i Växjö.
Branscherfarenhet
0 år
Slipat golv
0
Antal kunder
0 +

ROT-Avdrag för golvläggning

Du som bor i hus eller lägenhet som du själv äger får göra ROT-avdrag för att lägga golv. Avdraget gäller 30% av arbetskostnaden för att anlita en golvläggare och maximalt avdrag per år och person är 50 000 kr.